3 juli 2008

Glamour Flumm

Avskyvärt flummigt.
Denna inlägg borde handla om hur kul ja har haft dem här dagarna men de känns som ja lever på en annan planet just nu. Jag gör tillräckligt för att inte verka bortkommen men som p sa ja verkar vara helt borta. Ja är lite delussionerad flummig är väl ett bra ord för mig nu. Är jävligt velig vill egentligen inte flytta, men ja känner att ja måste och att de är de enda rätta. Samtidigt är de nu man inser hur mkt kompisarna påverkar en. Dem är nästan allt kan man säga även om de börja gå segt på jobbet.

Har ni någonsin tänkt på hur viktigt första intrycket egentligen är? Ja och en arbetskamrat (föreslagsvis fett snygg brud) har börjat vårt "förhållande" på fel kant kan man säga. Vi har kommit på kant med varandra tills ja tog upp de med henne och då löste vi de på en gång för de handla om ett missförstånd. Men vi har slösat en bra tid att lära känna varann på att något som vi missförstod varandra om. Där har ni något viktigt att komma ihåg.
Första intrycket gör nästan allt, för ja lovar att ingen av kan inte säga emot när ja säger så här. Första intrycket dömer vi person och tills vi träffar den yttligare 2-3 ggr så ändrar vi inte uppfattning om den person. Vi är ytliga människor allihoppa men de som skiljer oss alla är hur vi väl gömmer den sidan av oss.

En månad kvar exakt tills vi åker till cypern börja nästan tycka synd om oss som ska vara borta så länge som 2 veckor och ha de kul dricka som faan festa och göra extremt dumma saker mot skåningar och nasty saker med norskor. Tänk om livet var så bra som man får de att låta. Då vore vi alla alltid lyckliga och problem fria.

P.s
Jag vet inte när ja flyttar men troligen blir de nästa helg så vill ni göra något så får ni höra av er på mobilen för internet har ja inte för tillfället på en vecka .
Ja kommer ner till stan 1 Augusti och tänker supa men inte gå in på yran någon som vill hänga på då får höra av sig för då blir lilla Clemme (läs The Man) hela 22 bast. De ska firas med en redig fylla och Chrille fyller dan efter mig så de blir riktigt dunderfylla då. Vill ni ha kul hör av er då. Annars så syns vi nån gång kanske. Tack för kommentarerna förresten även du som vill veta varför kommentarerna som blivit borttagna också fått svar.

//Clemme

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var lite segt med updates här! :P Ni är ju dessutom två stycken :) Kom igen nu, ge oss nått kul att läsa mellan samtalen!

Anonym sa...

När man vill skriva det som i talspråk låter "dom" men man inte vill skriva "dom" för det ser alldeles för obildat ut så ställs man inför en grammatisk utmaning; När ska man skriva "dem" och när ska man skriva "de"?
Oavsett om "dem" ger ett mer seriöst intryck så blir det ändå platt fall när man så uppenbart inte vet hur man använder det på ett korrekt sätt. Tänk över.
I övrigt bra!