7 juni 2008

Sjung om studentens lyckliga dar

Och så var de dags för studenten. Efter många om och men så lyckats ja vakna vid 11 efter först blivit väckt av studenter kl.9.30 med hjälp av deras kära tuta. De är sånt man blir förbannad på men är de någon dag man kan förlåta sånt direkt så är denna dag.
Då får dem göra vad som helst och komma undan med de.
Sedan vid 13 tiden så hamnade ja på stortorget kollade lite flak med Wille, de var mkt lastbilar och mkt folk runt omkring och så klart mycket snygga tjejer och andra studenter.
Detta är en tradition som ja ska förgylla varje år ja kan de är kul att se och få lite nostalgi tripp. Alla studenter innehåller alltid sol vilket är skönt förutom när 87.0rna tog den för då var de kallt vill ja minnas men då var ja och Wille helt galna så de gjorde inget.

Umgicks med Wille och Bagarn den dagen och eftermiddag och måste ge en känga till Frukke här som hellre gick ut i skogen än att komma till stan och se flaket.
Hoppas du fick se mkt hud från ekorrorna?? Vi umgicks till kl.5 när vi splittrades för ja och Wille skulle ja jobba på kvällen studentkvällen kan de finnas värre kvällar att jobba på?
Möjligen Julafton. Ja började kvart över 8 var där 5 i åtta käkade mat och sen bytte om blev två min sen till köket för att käka mat för klara av ett pass från 8 till på 3 natten.
Chefen blev sur udda nog, men när ja förklara varför så släppte han de och förklarade för mig vad ja ska göra istället. Han sa de är klart du kommer få rast på ett pass på 7 timmar. Men efter kvällen gick mkt att göra och mkt att städa så fick ja inte någon rast så ja jobbar konstant i högt tryck från 8 till 3 på natten.
Och de värsta var att Lillänge stängde kl 12 och städa tar i vanliga fall 2 timmar ,men vi var tvungna att göra de på 1 och halv timme för vi skulle jobba på stortorget dessutom fick en person gå tidigare för hennes bror tog studenten.
Så stress stress stress och ja tror inte ens ett hugg från en orm hade varit snabbare än de tempot vi hade.

Men så slog klóckan 3 på väg hem man gick och när man äntligen kom hem uppför trapporna då jävlar skrämmer en tjej skiten ur mig då hon har däckat utanför min ytterdörr.
Ja väcker henne och pratar lite med henne, hon tog studenten och tydligen är min nya granne hennes pojkvän men han är inte hemma och man får inte tag på honom över telefonen.
Ja låter henne få låna min ryggsäck som kudde och hon däckar medans jag direkt hämtar filt och väntar in pojkvännen.
En timme går och verka inte komma fortfarande, så ja lånar hennes telefon ringer hennes bror som förstår mitt dilemma för ja kan inte gärna ta in henne till mig för då jävlar kan de svänga över till min mardröm, när hon vaknar och påstå ja våldtagit henne.
Men ja kan inte gå in i min lägenhet med ett gott samvete och veta att hon sover utanför min dörr. Så ja fick gott vänta med henne utanför min dörr tills hennes kompisar kommer med en bil och hämtar upp henne och då har klockan nog passerat kl 6 på morgonen.

Vilket student dag må ja säga. Ibland är ja för snäll bara. Men kom ihåg ja är aldrig så är snäll i vanliga fall så förväntar er inget från mig. Jenny heter hon som låg utanför min dörr. Från Primrose tror ja hon gick ut ifrån.

//Clemme

Inga kommentarer: