30 juni 2008

Parrering och barndom

Många tankar som flyger omkring samt många utgångar har gett mig lite insikt om hur folk faktiskt ser på en och hur vissa tjejer beter sig som ........
Men ja ska få ihop de till en blogg. Har verkligen upptäckt hur många som faktiskt läser bloggen som vi skriver. Barndomen påverkar vårat vuxenliv mer än vad vi kan ana har ni tänkt på de? Folk som var poppis när man gick på högstadiet och som dissade oss töntar kommer nu fram och hälsar på en de är som omvänd cirkel. För att dra ett exempel ledsen Daniel så mycket kom ja inte ihåg av barndomen ja kommer iaf ihåg lite, men iaf så träffade ja och wille Daniel Ramsin på efterfesten och de sjuka är liksom han är verkligen Östersunds ansikte utåt när de gäller innebandy. Skön jävel och ja kom ihåg lite av uppväxten med cyklarna och allting som man gjorde när man var lite, men man anar inte hur mkt folk kommer ihåg av en då som liten skit som ändå var.

För att ni ska förstå var de en valla reunion på hela FÖRSTA efterfesten, och för er som inte bor i östersund skulle man jämför de som rinkeby reunion eller Rosengård reunion.

Känns som jag måste byta spår nu innan ja spårar. Hela förra helgen och denna helg har fått höra hur tur vi killar har ändå. Hmm ja håller med till viss del, vi slipper sminka oss och ser vi bra ut då behövs de ingen ändring och vi ser naturligt snygga ut. Ser vi skabbiga ut får vi leva med de medans ni tjejer kan ändra på de men samtidigt kan ni sabba erat utseende med för mkt smink. Samtidigt fick ja veta också en annan sida att ni är lika blyga som vi killar. Och de finns en myt som stämmer bland killar. De är dem snyggaste tjejer som är dem ensammaste eftersom många killar vågar inte prata med dem.
Så ja efterlyser våga tjejer prata med killar och då menar ja inte alltid som kompisar för tro mig ni lyckas 87 % mer än va vi killar gör.

Snart är de dags att flytta hem igen. Ska bli skönt för en stund men ja kommer sakna östersund iaf lite grann , och de är endast polarna ja kommer sakna. Jobbet kommer ja inte sakna eftersom dem ja jobbar med som ja faktiskt gillar kommer också sluta snart i augusti så de spelar ingen som helst roll för mig då att vara kvar.

Men take care allihoppa så ses vi när vi ses.

//Clemme

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heh jo sjukt, men vi har haft en riktigt bra barndom :)

Och även nu bra hehe, the golden gang :)

Du vet Clemme att vi kommer sakna dig, du är en grymt bra kompis till mig (y). Så vi får faktis hålla kontakten bra, sen fåru komma tillbaks till ösd så snart som möjligt igen.

Glömm inte bort att vi drar snart till Ayia Napa 2 veckor även hehe :)

Men haru funderat nå mer på studier lr så om nå år?

Peace (( F-dog ))

Anonym sa...

Bra skrivit Clemme.

När flyttar du ?=/.
Skulle inte du börja studera på universitetet?.Ha det bra.
*Tanja*

Anonym sa...

Hej Clemme och Pontus, nu har jag också hittat till er blogg och kommer nog bli en trogen läsare.. :) Hoppas allt är bra!

Anonym sa...

kom på tänka en sak, En Stekare... flera Champagne flaskor? ?? :'/ ;) sarkasm är mitt vapen.

Om oss sa...

sarkarsm är fanimej inte ditt vapen =) du vet att de enda sarkasm du använder är när du försvarar dina misstag=)