13 maj 2008

Lokalt och Talanglöst.

Va fan är lokalt?
Sitter här hemma efter vart på gymmet med P och passade på se EM-truppen tas ut till sommar. Lite överraskningar måste ja säga och ja måste vara den enda förutom Glenn Hysen som tvivlar på Henkes förmåga på elit nivå.Han är grym i allsvenskan men håller han sen ??
Efter Tv-sända uttagning så blev de nyheter och då nämnde dem uttagningen och sen kom lokal nyheterna. Och de är här ja flippar för ja börja undra när ja flyttade till sthlm eller om ja blivit senil för när ja tittar ut genom fönstret så ser ja Östersund och inte Stockholm. Så hur vågar Tv påstå att mina lokal nyheter är Sthlm. Varför är alla nyheter om Sthlm? Missförstå mig inte får ja välja 10 ggr mellan Sthlm och göteborg så väljer ja ALDRIG Göteborg utan jämt Sthlm. Men bara för att dem är huvudstaden så kan inte dem vara metropolen allt handlar om när de visas nyheter på tv.

Jag älskar verkligen när folk är så själva och sticker ut från mängden (okej stryk Carolina Gynning från listan) men ja måste erkänna en sak. William Hung vilken kille alltså han får till och med Winnerbäck se bra ut och då är man verkligen illa ute. Nu vet ja folk är så jävla lata för lägger ja upp en länk här, så orkar dem inte gå in på länken.
Ja förstår de är ju så svårt att klicka på musen och gå i på länken man kan bli trött av de. Men eftersom ja sågar William hung så ska ja klippa in en länk så ni ser att ja har fog för min kritik. http://www.youtube.com/watch?v=ubqcT_sIBos ni behöver verkligen inte kolla igenom länken men titta en halv minut så fattar ni va ja menar.

//Clemme

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha det är för att du har telias digital tv