6 maj 2008

Sanningens Ögonblick

Appropå tv-programmet "Sanningens Ögonblick". Vilket idiotiskt tv-program. Deltagarna avslöjar sig själva även när de inte behöver svara på vissa frågor. Jag såg det häromdagen och en tjej fick frågan om hon haft en sexuell relation med en kompis pappa. Hennes morsa tryckte på stopp-knappen för att hon inte ville höra svaret. Pontus Gårdinger frågade då deltagaren om hon tyckte att det var skönt att slippa svara på frågan, varpå hon svarade "Åh ja! Det var jätteskönt!".

Självklart har hon haft en sådan relation, det märks ju fan på reaktionen. Idiotiskt. Jag undrar vad som är värre, själva programmet eller att jag skriver om Pontus Gårdinger i mitt första inlägg på länge.

//P

2 kommentarer:

Bagarn sa...

Måste säga att det är kul att kanal 5 vågar satsa på nya tävlings program och inte bara ringa in och gissa ordet. Fast sen om det är rätt program ledare går ju att diskutera tycker att Mikael Tornving gör det jävligt bra i power of ten i allafall.

Anonym sa...

måste nog säga att du nämner pontus gårdinger. Han är den äckligaste stekare nånsin som vandrat på stureplan. Han är Johan Mjällby motsats därav lika i håret fast Mjällby är blond och Gårdinger brunhårig. Dessutom har ja faktiskt inte förstått vad gårdinger egentligen gör för något för bra programledare har han aldrig varit. Han är den typen som man stör sig direkt när man ser honom.

//The Man