20 maj 2008

Nostalgitrippar som får er att se liten ut.

För er som inte visste eller vet vad nostalgi tripp är så kan ja berätta de är när man inser hur gammal man är och vad man upplevt genom åren med att berätta historier. När man är klar med berättelsen börja man nästan snyfta på shit nu är de inte mkt tid kvar på jorden.

Igår fick ja denna nostalgi tripp när ja tänker va fan ja borde ladda ner alla Oceans filmer ni vet Oceans eleven twelve och thirteen. När ja hade börjat ladda ner alla så kom ja på de var längesen man såg mighty ducks så varför inte ladda ner alla dem filmerna??. Sen när ja laddat ner alla kom ja på att ja har inte sett mighty ducks 3 och en sak ångrar ja med de. Att ja inte såg den när ja var liten för är de något ja insett på äldre dar, så är de att filmerna man såg när man var liten är jäkligt dåliga egentligen man fattar inte att man gillade dem nu när man växt på sig några år. Okej förutom Lejonkungen som är fortfarande Disneys bästa film genom tiderna så har filmerna blivit sämre och sämre på de senaste deceniumet. Alla pokemon filmer och såna är ju rätt kassa, men så har ju dagens ungar mindre krav på kvalite än vad vi hade.

Shit va jobbigt att börja inse att man börja bli äldre när man talar om sånt som skedde för 10 år sen. De ja vill också säga är snacka om att dem gjorde en film för mkt med mighty ducks trean spårar ur något så otroligt, nästan så att man vill gråta av förtvivlan. Idag var man förbi bagarn också de var trevligt att se honom igen efter operationen, ja blev mäkta förvånad att våran sjukhus faktiskt har mer än 13 våningar. Jag och Wille gick lite vilse där inne men till slut kom vi fram och självklart killar som vi är så visade bagarn oss den snyggaste sjuksköterskan vilket fick tänka ja borde begära hennes privatnummer ifall ja får en förskylning som behöver behandlas.
Ja skämt åsido de har varit en trevlig och bra dag idag, vi höres mer i veckan eventuellt så flyttar ja hem till lycksele under sommaren om de inte fixar sig med jobb i norge eller i stan.

//Clemme

Inga kommentarer: