17 maj 2008

Smaken är som baken de vill säga brun när de kommer till Schlager?

Hur kan man säga man schlager är för bögar och sen så ser man honom delta och kommer undan med de uttalandet? Jag syftar naturligtvis på E-type.
Ja de där är väl dagens fråga. Eller iaf dagens ämne.
Schlager är under alla omständigheter stort och överskattat i sverige men lik förbannad sitter varje familj framför teven 5 lördagar i rad på vår kanten och heja fram en dålig sångare.
På radio kanalen Voice så satt dem diskutera de där att man lever sig in i schlager och säger ena artisten är kass efter den andra och till slut har man sin favorit. Sen när de är över och man går tillbaka till sitt vanliga musik liv så inser man hur kassa låtarna är. Man ser vad man orsakat på topplistan när man har ringt och röstat för vinner den där dåliga artisten schlager får naturligtvis och olyckligtvis för oss andra en skjut i karriären och den låten som vann hamnar oftast överst på topplistan av svenska singel låtar.
Ja skulle kunna protestera mot schlager men de är ingen vits eftersom alla som läser denna blogg kan inte säga emot mig att schlager låtar suger men de är som julafton en tradition man inte bryter hur dålig den är.

Så de enda ja säger med schlager är att om man verkligen locka dem unga tillbaka till teven så finns de en bra sak man kan göra. Sparka Christer Björkman från Svt så blir ja och schlager hatarna glada. Om ni inte vet vem de är är de han som alltid dyker upp vid vinnaren i slutet av finalen och ger priset. Varför vi ska sparka han för att de är han som väljer låtarna till melodifestivalen.

Grattis Östersund ni har mig för åtminstone 2 veckor till för ja åker inte till Norge nästa vecka,utan vi skjuter upp de jobbet yttligare en månad.

//Clemme

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra! Kunde inte sagt det bättre själv!

//Mr Big