8 maj 2008

Skakande nyheter

Dagens nyhet.
Ingenting med sport och läser ni denna nyhet så känner ni igen den.http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=767610
Snacka om förvåning. Jag som trodde kungen var den enda som kan komma undan med sådana grejer. Nu är jag verkligen intresserad över hur juryn lyckades frikänna honom, när han till och med har erkänt handligen.Stackars familj som nu måste ta saker i egna händer för att få lite rättvisa i de hela.

Grattis Calle 22 år idag och äntligen den som kan köpa ut lite öl åt oss andra. Ja skickar min beställning med en kurir på hur många flak ja vill ha av heineken. För att inte glömma dem där tjejerna som alltid är med i reklamen. Varför finns inte dem där tjejerna med på systemet när ja väljer den där ölen för? Hatar när reklam ljuger så mkt. Jag som hade så stora förhoppningar på dem där tjejerna och va dem kunde göra med lite öl i sig.

Det var lillebrors komplex derby igår mellan Djurgården-Hammarby men alla vet att ingen derby är något bra derby ,utan AIK så vi kallar de lillebrorskomplex derbyt.
Men iaf så blev Djurgårdens supportar blev misshandlade vid förra derbyt av sina egna vakter så här svarade dem vid denna derby till. Hämtat från Fotbollskanalen.se.
- Vi har en man gripen för våld mot tjänsteman, en för försök till våld mot tjänsteman och en för hot mot tjänsteman. Alla fallen rör inhyrda Djurgårdsvakter, säger Björn Engström, informatör vid polisen i Stockholms län, till TT.
Ganska klockrent och väntat.
Nog för att man är huligan i en firma i sthlms klubb men de här är väl lite överdrivet. Ja just dem betalade ingenting heller.http://youtube.com/watch?v=Beb6UHpG6XI

//Clemme

Inga kommentarer: