21 april 2008

Förblindad av en Hologram sol.

Vädret är något skum grej.
Eller rättare sagt folk får skumma saker för sig när de gäller väder.
Sitter inne just nu folk tycker att de är varmt utomhus så de klär sig som de vore sommar. Ja har inte riktigt förstått de där än, eftersom de är max 6 plus grader ute, hur kan man då gå klädd som de vore 25 plus och vindstilla? För när solen kommer fram tror alla att de är varmt. Ta frukke som ett exempel. Han såg solen lyste och snön smälte så han stack till bussen för att sen på bussen komma på att han överskattade vädret så pass mkt att han skippade jackan. Så han stod där på stan i sin hoodie och tyckte inte de var så varmt längre.
Är de bara ja som tycker de är varmt för att vara vinter men kallt för att vara vår?

Igår när ja kom tillbaka till stan på bussterminalen så står de en tjej där med dem kortaste skjorts ja sett och då skämtar ja inte kortare än vad privatdetektiven Magnum hade under sin storhetstid på tv. För er andra som inte vet vem ja menar så tänk er aktiva idrottare på 70 talet som hade skjorts som knappt täckte kallingarna/trosorna så hade hon precis. Och då var de ändå plus minus noll ute.

Så denna sol lurar fortfarande väldigt många därute, som går där är ute med solbrillor och t-shirts. Vänta 2 veckor sen får ni anledning att gå i t-shirt. Detta riktar sig till dem som bor på norra sidan mälardalen vill ja också påpeka. Hur varmt är de i skåne turner??

//Clemme

2 kommentarer:

Bagarn sa...

Måste säga att idag var det varmt med vinter jackan :P

Anonym sa...

I Skåne är det "hitt så dä luar"... Idag sa de att det var 17 grader, men det måste ha varit varmare. Solade på balkongen. Imorn ska man hem till päronen och fläka ut sig i bikini på gräsmattan. Så varmt har vi här=) Sommaren är nära!!