11 april 2008

Sturestilen när den är som värst.


Fredag morgon eller torsdagsnatt välj själv va de är. vilket fall som helst sitter ja här framför bloggen och ska föra fram min härliga åsikt.

Ja satt i förrgår och fick lite nostalgi tripp när ja titta på en video från dem sista månader från skolan och de sjuka grejerna vi gjorde under dem sista dagarn.
Påminner mig själv att berätta om de vi gjorde nästa gång ja gör ett inlägg.
De ja gör idag inlägg tänkte ja dedikera stureplansfester.
Ja såg en gammal klasskamratsbilder från ett besök i sthlm där hon mer eller mindre skröt hur hon och en tjej kompis (som var ruggigt snygg) jobbade i ett monter för något företag och sen att dem hade en stuga i sthlms skärgård samt festade på stureplan och exklusiva bilder på dem från white room. Okej om de var någon som skulle hamna där från våran klass, så var de hon måste ja erkänna eller Mimmi hade också kunnat hamnat där.

Jaja för att komma till poängen så fundera ja på, visst många hatar stureplan men va är de som gör att många dras dit? Okej ja fattar tjejer dras för pengar och möjligheten att säkra sin framtid med rätt kille, samtidigt som kille dra dit för tjejerna. Nu spelar pengar en väldigt stor roll de fattar ja med, men liksom hur är de att festa med ett gäng killar med liknande historia av pengar och exakt likadana frisyrer. Har ni tänkt på va fan är skillnaden på håret? De är ju slickat som gäller hela vägen och bling bling på NK om man inte orkar special beställa grejerna förstås.

Kom med förslag om de är något ja missat men ja förstår inte dragningskraften kring stället???? Ja har träffat Bratz som ja kallar dem och visst en sak har ja förväntat mig att dem ska ändå vara smarta för om ni ändå tänker på de så har dem nästan alltid höga betyg så lite kunniga måste dem vara trodde jag. När ja börja prata med dem (historien hur de gick till tar ja en annan gång) så tänkte jag nu lär ja inte hänga med diskussionen för dem är säkert mkt smartare än lilla mig. Men de gjorde man men samtidigt snacka om att man blev uttråkad fort.
Pengar politik och segelbåtar ja you name it inget som dem sa var intressant nog att komma ihåg. De enda ja kommer ihåg och som ja påminns ofta är att shit dem har hur mkt pengar som helst och lägger på mkt pengar på kläder, ändå har dem lika snygga kläder uteliggarna på 80-talet. Tänk på de iaf och trevlig helg gott folk.

//Clemme

Inga kommentarer: